tisdag 26 mars 2013

Onsdag och påsken närmar sig!

Full fart som vanligt! Idag har vi haft revisorn på besök, inte utan att det är liiite nervöst ifall man gjort något fel. Men det är ju mänskligt att fela och det mesta går ju att rätta till. Så tar det allt med ro!
Inhandlade idag pärmar i en härlig limegrön färg, allt för att förgylla mitt hemmakontor med lite färg så här på vårkanten! :)

Idag är Nattis på körkortsutbildning så nästa onsdag när hon fyller 16 skall hon ut och övningsköra med oss! HUJEDAMEJ!!! Det kommer att bli en prövning!

Och som sagt påsken närmar sig och man har inte lika mycket bestyr nu när barnen är stora.
Förr skulle det kastas påskbrev och kläs ut! Ett ständigt mas, tyckte man då. Men idag kan jag verkligen sakna det! Och barnen tyckte det var jättekul, ja, inte att måla påskbrev förstås, gick ju bra med tre, fyra stycken sen fick allt mamma rycka in. Men godiset de fick i breven var ju poppis. Herregud, ibland hade man ju godis många månader framöver!
Sen hamnade de i åldern där de inte riktigt ville sluta, det var pinsamt att klä ut sig men godiset ville de ju förstås ha.. :D
Och nu är de alldeles för stora! Ja, fy vad åren går!

Här skall det då bli en lugn påskhelg! Stalltjänst har vi hela helgen och Andreas har jour hela helgen så vi tar oss inte direkt någonstans heller. Men jag har ju två härliga weekendresor att ser framemot i april istället!
På måndag har vi dock planer på att dra till kusten. Det är ju första april och öringspremiär och Andreas och Putte är ju heltokiga i fiske! Dags att göra första besöket i villavagnen samtidigt och se så att vi inte haft några objudna gäster under vintern!

Nope, dags att ta tag i och jobba lite ikväll för sen är det ju fotboll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar